skip to Main Content

Op zoek naar het beste voer voor uw hond of kat? Probeer één van onze proefpakketten!

Om u kennis te laten maken met de honden en kattenproducten van Lifetime Petfood bieden wij u de mogelijkheid een proefpakket te bestellen tegen een gereduceerd tarief.
U kunt kiezen voor een proefpakket bestaande uit alleen voer, alleen snacks of een combinatie hiervan.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze klantenservice of vul ons contactformulier in.

Proefpakketten Honden

Proefpakketten katten

Lifetime Petfood

Lifetime Petfood is een Nederlandse voer en snacklijn met een 100% natuurzuivere samenstelling. Het product is samengesteld door ervaren specialisten, dierenartsen en topfokkers. Lifetime Petfood honden- en kattenvoer is een hoog verteerbaar voedsel voor uw huisdier. Wij gebruiken bij de bereiding van Lifetime Petfood alleen natuurlijke grondstoffen. Lifetime Petfood is geproduceerd op basis van natuurlijke anti-oxidanten, zonder geur-, kleur-, smaak- of lokstoffen.
Lifetime Petfood honden- en kattensnacks zijn geproduceerd van 100% natuurlijke gedroogde slachtproducten. Ook bij de productie van de Lifetime Petfood honden- en kattensnacks worden absoluut geen geur-, kleur-, smaak- of lokstoffen gebruikt.  Alleen het beste is goed genoeg!

Lifetime Petfood producten zijn verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaken, kennelhouders en cattery`s in Nederland/België. Uiteraard kunt u ook terecht in onze eigen webshop.

Ook gaan we steeds verder met de ontwikkeling van nieuwe producten voor het welzijn van uw hond of kat. Voor een langer en gezond leven van uw huisdier is alleen het beste goed genoeg!

Close search
Winkelmand
Back To Top