skip to Main Content

Nieuwsbrief 8 – Augustus 2020

Lifetime Petfood Nieuwsbrief 08-2020
Update omtrent levertijden, bestelkosten en website

Almelo – 04 augustus 2020

Hier is die dan, de nieuwsbrief van Augustus. In deze editie brengen wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Lifetime Petfood. Deze keer geven wij een update over de levertijden, de bestelkosten en de ontwikkelingen met betrekking tot onze website. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Update levertijden ten tijde van corona

We zitten met z’n allen nog steeds in een roerige tijd. Een tijd waarin we op iedere hoek van de straat het woord corona horen vallen. Gelukkig hebben wij binnen Lifetime Petfood hier niks mee van doen, anders dan de opgelegde regels van het RIVM te volgen. Wij hopen dat het voor jullie allemaal ook in goede gezondheid mag verlopen. Vanwege het coronavirus blijven wij u er wel op attenderen dat de levertijden enigszins anders kunnen zijn dan u van ons gewend bent. In deze tijd zetten wij ons nog altijd volledig in voor de juiste levertijd van 1 werkdag, echter geven wij nogmaals aan dat u voor zendingen in Nederland rekening moet houden met een uiterlijke levertijd van 2 werkdagen en voor zendingen naar België geldt een uiterlijke levertijd van 4 werkdagen.

Aanpassing verzendkosten

Vanaf 15 augustus 2020 wordt er een wijziging doorgevoerd met betrekking tot de verzendkosten. Bij orders tot een bedrag van € 75,- wordt een bedrag van € 3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven een bedrag van € 75,- worden de verzendkosten niet in rekening gebracht.

Update website

De website van Lifetime Petfood staat al enige tijd en daarom vinden wij het tijd worden voor verschillende cosmetische ingrepen. Wij zijn daar nu dus ook druk mee bezig en doen ons best om de website te allen tijde beschikbaar te houden. We verwachten dat deze update omstreeks 30 augustus online staat. Mocht u nog suggesties hebben, laat het ons gerust weten via de bekende kanalen.

Dit was de nieuwsbrief van Augustus. Wij hopen dat jullie deze editie op prijs stellen en ondertussen zijn wij alweer druk bezig om informatie te verzamelen voor de volgende editie. Heeft u suggesties, tips of andere informatie wat voor ons interessant is? Laat het ons weten via onze klantenservice of stuur een e-mail naar info@lifetimepetfood.nl. Onder de inzendingen verloten wij een leuke attentie!

Voor nu, graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team Lifetime Petfood

Close search
Winkelmand
Back To Top