Lifetime Petfood voor uw kat

Hier vindt u een overzicht van al onze soorten kattenvoer.

 

Lifetime Petfood voor uw kat

Hier vindt u een overzicht van al onze soorten kattenvoer.

 

Lifetime Cat Lam & Rijst Excellent

Lifetime Cat Lam & Rijst Excellent is een volledig diervoeder voor volwassen katten, bijzonder geschikt voor katten met een voedselallergie en/of een maag/darm probleem. Lifetime Cat Lam & Rijst Excellent moet droog aan de kat worden aangeboden. Lifetime Cat Lam & Rijst Excellent is licht verteerbaar er zijn alleen natuurlijke anti-oxydanten en conserveermiddelen toegevoegd en het is vrij van geur-, kleur-, smaak- en lokstoffen. Lifetime Cat Lam & Rijst Excellent is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen zoals; granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, bijproducten van de suikerbereiding en groenten.

Lifetime Kitten Excellent

Lifetime Kitten Excellent is een volledig diervoeder voor opgroeiende katten en zeer licht verteerbaar is voor uw kitten. Lifetime Kitten Excellent is ook een ideale voeding voor drachtige en zogende katten. Aan Lifetime Kitten Excellent zijn alleen natuurlijke anti-oxydanten en conserveermiddelen toegevoegd en is vrij van geur-, kleur-, smaak- en lokstoffen. Lifetime Kitten Excellent is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen zoals; granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, bijproducten van de suikerbereiding en groenten.

Lifetime Catmenu

Lifetime Catmenu is een volledig diervoeder voor volwassen katten. Lifetime Catmenu bevat alle stoffen die nodig zijn voor een gezond en lang leven van uw kat. Aan Lifetime Catmenu zijn alleen natuurlijke anti-oxydanten en conserveermiddelen toegevoegd en is vrij van geur-, kleur-, smaak- en lokstoffen. Lifetime Catmenu is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen zoals; granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, bijproducten van de suikerbereiding en groenten.

Share This